Oblazinjeno pohištvo po meri

Oblazinjeno pohištvo še nikoli poprej ni bilo tako cenovno ugodno kakor danes. Danes lahko prilagodimo pohištvo našim željam ter potrebam. Z njim dopolnimo prostor. Med oblazinjeno pohištvo štejemo različne sedežne garniture, fotelje, tabureje ter ostalo pohištvo.

V vsaki delovni ali dnevni sobi ne sme manjkati usnjen počivalnik. Počivalnik ali tv fotelj omogoča popolno sprostitev po napornem delovniku. Cene so različne. Gibljejo se lahko med nekaj sto evrov ter nekaj tisoč evri za bolj kvalitetne počivalnike. Počivalniki so običajno višjega cenovnega razreda, predvsem zaradi blagovnih znamk ter modernega izgleda. Tabore ali zofa sta priljubljena predvsem zaradi preproste umestitve v prostor. Imajo tudi samo dekorativno funkcijo. Med bolj priljubljenimi so tudi fotelji za igranje računalniških ter video igric. Vrečo za sedenje pa naravnost obožujejo otroci.

Oblazinjeni tv počivalniki

Tv počivalniki so priljubljeno darilo predvsem za moške. Prodajalec v eni izmed trgovskih verig z pohištvom nam je dejal, da jih najbolj pogosto kupujejo, kot darilo za abrahama. Vsi povabljeni zberejo denar za darilo, ter kupijo kvaliteten počivalnik za dolge večer pred tv zaslonom. Počivalniki so vedno bolj priljubljeni.  Pojavljajo se skoraj v vsakem moderno opremljenem domu.

Najbolj priljubljen ter svetovno znan počivalnik je Eames Lounge Chair. Zasnovan ter izdelan je bil že daljnega leta 1953. Prodali so jih že več milijonov primerkov po vsem svetu. Redno se pojavlja v različnih tv serijah ter filmih. Počivalnik ima samo eno slabo lastnost in to je cena. Cena se giblje okoli 6200 €. V ceno pa niso vključeni stroški prevoza ter zavarovanja stola.

Takšni stoli so postali prava tržna niša. Področje oblikovanje oblazinjenega pohištva je zelo konkurenčno. Zanimivo je tako za oblikovalce kakor tudi za arhitekte. Le-te želijo dopolniti svoj zasnovo prostora z izjemnih ter unikatnim pohištvom. Takšno pohištvo spodbuja konkurenco ter pozitivno vpliva rast podjetij. Podjetja katera izdelujejo moderno oblazinjeno pohištvo po meri za svetovne oblikovalce beležijo rekordno rast.

Kvalitetno oblazinjeno pohištvo po meri lahko najdete na: http://zakelj.si/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *