Lesene hiške v Termah Čatež

Nova pridobitev v termah Čatež je požela veliko zanimanja. Zgradili bodo kompleks lesenih hišk in s tem povečali kapacitete. Odprli so tudi rezervacije in pošle so v pičlih 3 dneh. Presenetilo so nas tudi ponudbe, ki so bile kombinirane z ogledi in drugimi ponudbami.

Ideja o izgradnji naselja iz lesenih hišk na jezeru, je odlična turistična posebnost. Lesene hiške imajo precej prostora. V ponudbi imajo več različnih velikosti. Struktura je narejena iz kostanjevega lesa in zaplojena z izolacijskim materialom. Ob vstopu smo dobili pristen občutek ameriške brunarice. Udobni naslonjači v dnevni sobi, majhna kuhinja in spalnice v prvem nadstropju. Lesene hiška lahko sprejme do 4 udobno ljudi in 8 če vas bo več, vendar bo potrebno improvizirati z spalnimi prostori. Le-te so opremljene z elektriko ter pitno vodo. Omogočajo vam ogrevanje z krušno pečjo ali centralno ogrevanje.

Lokacija hišk je zelo dostopna. Omogočen imate dostop, vsaka hiška ima na voljo, tudi tri pakirna mesta. Terme so oddaljene 10 min hoje. Od mestnega centra Brežic ste oddaljeni 10 minut vožnje z avtomobilom. Cene so trenutno v vzponu saj so rezervacije zapolnjene že v leto naprej. V Termah čatež so nam potrdili, da so to turistično sezono popolnoma zapolnili svoje kapacitete.

V ponudbi najema hišice so vključene tudi 4 celodnevne vstopnice za vso družino. Ob rezervaciji dobite številne popuste za ogled krajevnih znamenitosti, kateri vključujejo vodene oglede. Najboljše ponudbe lahko izkoristite preko bonov, ki jih lahko kupite na različnih spletnih ponudnikih. Terme poleg hišic lahko vam predstavijo ponudbe masaž, in drugih ponudb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *