Lapiz

Kakšno je vaše poslanstvo in kaj je vaš smisel, ste že ugotovili? Ali vidite dejansko resnico ali si zatiskate oči pred njo? Če niste prepričani o odgovorih in bi želeli o sebi izvedeti več, pa ne veste, na kakšen način, potem poskusite kristal lapiz in preverite njegovo izjemno moč, ki vam bo pomagala spoznati in sprejeti resnico, odkrijte svoje poslanstvo in svoj smisel.

Veliko je tudi stvari, katere ne želimo o sebi slišati in jih sprejeti, zato se jim izogibamo in pravzaprav bežimo do njih, kar pa seveda nastane problem in se je s tem potrebno globoko soočiti. Nikakor ne najdete ravnovesja in harmonije na čustveni in mentalni ravni? Velikokrat nas tudi vežejo stvari iz preteklosti in ne znamo iti naprej, čeprav se trudimo, obtičimo in to zelo slabo vpliva na našo prihodnost, ne moremo pa se jih znebiti.

V telesu se je nabralo toliko blokad, da sploh ne vemo, če imamo še kaj prostora v sebi za kaj dobrega. Želeli bi si okrepiti moč vizualizacij, se mogoče bolj duhovno poglobiti vase?  Polni ste besa in jeze, tlačite vse v sebe in se nikakor ne morete ali ne znate sprostiti? Potrebujete velike in korenite spremembe, takojšnje, močne in učinkovite? Želite vplivati na svoje življenje in ga urediti? Pojavljajo se tudi težave z zdravjem in vse tako slabo vpliva na vas? Skrajni čas, da razmislite in se odločite zase in za korenite spremembe. Iščete notranji mir in univerzalno premirje? Če ste odgovarjali pritrdilno, potem se odločite za kristal lapiz, ki je tako izjemen, katerega moč je skoraj neverjetna in kateri zagotavlja resnične in učinkovite rezultate, zaradi katerih bo vaše življenje odslej bolj prijetno, umirjeno. Ta bo dobro in pozitivno vplival na vse zgoraj naštete težave, s katerimi se borite in ne najdete več druge rešitve. Pred vami, pa je zagotovo najbolj enostavna in učinkovita rešitev, katera lahko reši toliko težav, kolikor jih lahko naštejemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *